LOI All round Copywriting
Ervaringen LOI
Mijn dochter is nog niet begonnen met haar study All round Copywriting. Ruim een maand geleden heeft ze zich aangemeld. Het boekenpakket kwam maar niet. Wel drie keer heeft ze moeten bellen. Steeds ruim een half uur in de wacht. Het gesprek sloot telkens af met de boodschap: 'je boeken komen volgende week'. Daarmee bleek iedere keer toch iets mis. Na de derde keer bellen werd weer hetzelfde beloofd: 'Je boeken komen volgende week.' En ja eindelijk: er is een boek binnengekomen. Er waren ook oortjes beloofd als lokkertje. Die zitten er natuurlijk niet bij. Daar zal ze dus weer over moeten bellen. Alleen al de boeken binnenkrijgen heeft haar dus al zeker een paar uur gekost. Ik ga me echt afvragen hoe deze cursus gaat lopen als men al moeite heeft een pakket waar nauwelijks iets inzit correct toe te sturen. De halve ster geef ik voor de geduldige hulp aan de telefoon. Ik blijf het proces nauwgezet volgen en hoop van harte dat dit de laatste negatieve review is die ik moet schrijven want ik gun mijn dochter een prettige studie zonder een lading overbodig gedoe.