LOI

Sanders

Professional webdesign

Ervaringen LOI

Je hebt 2 weken bedenktijd, maar ik kwam er niet aan toe om dan te beginnen. Helaas. Want anders had ik de cursus zeker geretourneerd. Echt superonduidelijke en oubollige site en daar moet ik dan van leren hoe ik een website moet designen. Really?. Doe je een cursus webdesign en is het eerste wat je leert dat je met links moet werken, maar zelf kun je steeds zoeken naar waar je moet zijn want hyperlinks kennen ze niet. Contact krijgen is ook waardeloos, terwijl ze de cursus verkopen met 'contact met leraar'. Nou de chatknop werkt niet, telefonisch sta je zo'n 30 minuten in de wacht en een mail wordt een week later beantwoord.... Ik kom er niet doorheen! Maar een leraar die me online ff verder op weg helpt is er helemaal niet. Niet doen dus... Twee sterren omdat ik ervan uitga dat als ik er dan eenmaal doorheen ben, dat ik wel wat geleerd heb.

Reactie LOI:

Beste mevrouw Sanders,
Het klopt inderdaad dat er een herroepingstermijn van 2 weken geld na aanmelding. Hierna is het niet meer mogelijk om de cursus kosteloos te annuleren.
Vervelend om te vernemen dat je niet alle links handig vindt. Vaak staan deze in de mediatheek in elke module. Mocht je voorbeelden hebben van links die niet werken verneem ik dit graag en kan je me mailen met je cursistennummer naar webcare@loi.nl. Graag ontvang ik dan voorbeelden van links, zodat ik stappen voor je kan ondernemen.
Je kan in contact komen met je docent via 'vragen over de leerstof'. Dit staat links op de pagina in de module bij het kopje 'studiefaciliteiten'. Hiermee kan je een vraag stellen en zal de docent je van antwoord voorzien.
Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben hoor ik deze graag en kan je me altijd mailen.
Ian, LOI Webcare.

Score voor LOI: 2/5
Zou u LOI aanbevelen? Nee
Gevolgde cursus: heb ik al gezegd en belachelijk dat ik mijn leefti...