LOI

Yorick

TRAP ER NIET IN MENSEN

Ervaringen LOI

TRAP ER NIET IN MENSEN, ZE WILLEN ALLEEN JE GELD. De hoge raad heeft de LOI al beoordeeld als 'ONREDELIJK', net als vele rechtbanken.

Ik zit al 4,5 jaar bij deze oplichtingsinstelling.

- Onrealistische stage voorwaaden/eisen
- Onrealistische diploma voorwaaden/eisen
- De voorwaarden steken zo in elkaar dat je automatisch zakt of de tijd (studielooptijd) overschrijft (het is niet te realiseren)
- Stagebedrijven/werkgevers nemen geen LOI studenten aan
- Opleidingen zijn niet volledig of in elkaar gezet door een kleuter(Vaak Google naar betere leerstof)
- Examens zijn corrupt; de syntax van de vragen zijn zo moeilijk gemaakt dat het niet meer gaat om het toetsen van je kennis
- Verschillende voorwaarden voor examens formuleren/presenteren
- Klantenservice is heel erg matig
- Afdelingen zijn zo ingericht dat je met niemand in contact kan komen
- LOI tackelt om te demotiveren en om kosten omhoog te drukken
- Geen eigen lesstof
- MBO studie, maar HBO en hoger literatuur voorgeschoteld krijgen.
- Hoge kosten, annuleringskosten zijn ook belachelijk; 75% van de examenkosten BETALEN.
- Geen erkende opleidingen, zie onderwijsinspectie
- Totaal niet realiseerbaar naast vaste-baan
- Misleidend in alle vormen
- 6-10 weken nodig om examen te beoordelen
- 4 weken wachten op 1 handtekening
- 50% van je studietijd ben je aan het wachten op de LOI
- Geen enkele hulp krijgen/gelijk krijgen
- Geen antwoord terug krijgen op alle punten

LOI loopt zo in de papieren en is gestructureerd om je te laten zakken, zodat zij kunnen VULLEN.

Tuurlijk komt er nu een mooi slap verhaal van de LOI hieronder. Die zogenaamd hulp biedt.

Reactie LOI:

Beste Yorick,
Wat spijtig om te horen dat je niet tevreden bent met je opleiding. Om je verder te kunnen helpen wil ik je vriendelijk vragen om alle punten nader uit te leggen, zodat ik je verder kan helpen.
Je geeft aan dat er onrealistische stage en diploma voorwaaden/eisen zijn. Kan je aanwijzen welke voorwaarden er onrealistisch zijn, zodat ik dit kan doorgeven aan de studieleiding.
Veel LOI-studenten vinden wel een stageplek. Heeft u de stagemarkt al geprobeerd of verder gekeken dan je woonplaats?
Is het mogelijk om aan te geven welke modules of opleidingen niet volledig zijn?
Na elk beoordeelde examen is het voor studenten mogelijk om een exameninzage te doen. Hebt je je hiervoor wel eens aangemeld?
Je kan mij mailen naar webcare@loi.nl. Graag verneem ik je cursistennummer en je gewenste oplossing. Wellicht kan ik iets voor je betekenen,
Ian, LOI Webcare.

Score voor LOI: 1/5