LOI

Groots Huishouden

Professional Organizer

Ervaringen LOI

Fijne opleiding, veel geleerd. Niveau HBO is goed te doen, ook wanneer het alweer 30 jaar geleden is om in de schoolbanken te hebben gezeten. Studieduur van 10 maanden is kort aangezien de opleiding uit twee delen bestaat. Ik zou aanraden deze op te splitsen in aparte opleidingen. (PO deel apart, ZZP deel apart). Momenteel ben ik met het ZZP deel bezig en ben bang het niet te redden.
Klein puntje van kritiek: er wordt redelijk verouderde lesstof aangeboden (PO deel), sommige links naar websites en/of linkjes werken niet en de literatuurlijst mag zeker een update krijgen! De meeste vragen in het examen waren prima te doen, helaas had ik er ongeveer 5 fout door onduidelijkheid in de vraagstelling cq antwoordmogelijkheden....
Overigens zeer tevreden over snelle beoordeling zowel van inzendopdrachten als van examenuitslag!

Reactie LOI:

Beste student,
Bedankt voor het achterlaten van een positieve review over jouw opleiding bij ons! Uit jouw review begrijp ik dat er nog wel de nodige verbeteringen nodig zijn, zou je ons hier een e-mail over willen sturen via webcare@loi.nl? Dan kunnen we hier voor je achteraan.
Met betrekking tot de studieduur kan ik je wel informeren dat we 10 maanden rekenen als studieduur, maar je standaard van ons de dubbele tijd krijgt. Mocht je de precieze datum van jouw serviceduur willen weten, dan wil ik je vragen ons ook hierover te mailen.
Veel succes met jouw studie!
Robin
LOI Webcare