LOI

Ella

Ad Rechten

Ervaringen LOI

De feedback die je ontvangt op opdrachten is zeer minimaal. Geen verbeterpunten enkel een voldoende/goed. Bij een beoordeling van een opdracht krijg je niet het beoordelingsformulier met de score te zien, enkel een cijfer. Daarnaast duurt alles veel langer dan er op voorhand wordt aangegeven. Zo wordt er gezegd dat je binnen 3 dagen antwoord op je vraag krijgt/feedback op een opdracht. Dit is eerder tussen de 5-7 dagen. Ook krijg je nooit binnen 2 weken je uitslag binnen van een ingestuurde opdracht. Dit is eerder 3 weken en dit zorgt weer voor vertraging van je studie. Ook is de begeleiding erg minimaal, vaak krijg je niet het juiste antwoord op je gestelde vraag en er zijn bijna geen hoorcollege's oid waardoor je enige vorm van uitleg mist.

Reactie LOI:

Beste Ella,
Wat jammer dat u een negatieve ervaring heeft met onze online leeromgeving. Om u zo goed mogelijk te helpen zouden we het fijn vinden als u contact kunt opnemen met ons. U kunt dit doen door te mailen naar webcare@loi.nl onder vermelding van uw cursistennummer. Of door ons te bellen. U kunt ons bereiken via ons contactnummer ( 071 545 1234 ). Wij zijn tijdens kantooruren en op zaterdag tussen 9:00 en 13:00 bereikbaar.
Wij hopen snel iets van u te horen
Guus, LOI Webcare.

Score voor LOI: 0.5/5