LOI

Rechtenstudente

Hbo Rechten

Ervaringen LOI

Loi, een treurige zaak en niet meer van deze tijd.
Helaas moet ik ook een negatieve review schrijven over de LOI. Mijn frustratie is inmiddels zo groot, dat ik dit kwijt wil. De Klantenservice is vaak slecht te bereiken. Ze reageren of heel laat, of gewoon niet, of dubbelop en dan met verschillende antwoorden op je vraag! Examens inzien is alleen maar mogelijk op één plek in het land! Als je minder valide bent heb je dus pech. En dan betaal je bizar veel kosten voor een herexamen. De stof en de boeken zijn verouderd, maar de nieuwste boeken moet je zelf maar betalen. Zelfs de docent geeft aan dat de oefenvragen in de examentrainer onvolledig zijn en dat de 'juiste' antwoorden niet juist zijn. Ik snap niet dat zo'n grote organisatie zo weinig waarde hecht aan klantenservice en studentgerichtheid

Reactie LOI:

Beste Student,
Wat spijtig om te lezen dat je niet geheel tevreden bent met de LOI. Ik kan begrijpen dat als je minder mobiel bent dat het lastig is om naar Leiderdorp af te reizen om een examen in te zien. Echter is dit voor nu de enige mogelijkheid. Helaas mogen de examens het gebouw niet verlaten.
Mocht je in de toekomst vragen en of opmerkingen hebben dan verneem ik deze graag en kan je altijd mailen naar webcare@loi.nl. Ik zal dan zo snel mogelijk je vragen of verzoeken beantwoorden.
Ian, LOI Webcare.

Score voor LOI: 1/5