Geen leraar.
Ervaringen LOI
Lesmateriaal is redelijk. Ik merk aan een aantal dingen dat het wat ouder materiaal is. De online modules zijn goed opgezet.
De inschrijving ging slecht. Ik moest lang wachten tot de inschrijving voltooid is. Ik krijg alleen geen contact met een leraar. Ik heb dingen ingeleverd en vragen gesteld met de module vragen stellen maar ik krijg geen antwoord. Er staat dat je binnen enkele dagen antwoord krijgt. In de praktijk ben ik vier weken verder en heb ik nog nooit wat van een leraar gehoord. Ik denk dat die helemaal niet bestaat.
Reactie LOI:
Beste Pascal,
Wat jammer dat jouw docent de vragen niet beantwoord heeft. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Normaal gesproken hanteren we een termijn van 2 werkdagen om u te kunnen voorzien van een antwoord van de docent.
Wanneer deze termijn wordt overschreden is het raadzaam om contact op te nemen met onze klantenservice. Die kunnen dit dan aankaarten bij de juiste afdeling.
Indien je nog niet geholpen bent raden we je aan om een mail te sturen naar webcare@loi.nl met jouw gegevens.
We zullen de docent dan attenderen op jouw openstaande vragen en het zo snel mogelijk oplossen.
Wij wensen je een fijne dag toe!
Guus, Loi webcare