Schrijven voor het web
Ervaringen LOI
De cursus Schrijven voor het Web heeft een behapbare leerlijn die precies aangeeft wat je gaat bestuderen of welke opdracht je zult maken. Tevens staat er hoeveel tijd je er gemiddeld aan kwijt bent. Het toegestuurde boek is door een professioneel marketeer geschreven en de stof in dat boek vond ik zeer bruikbaar.
Een nadeel van de cursus vond ik dat er slechts 2 schrijfopdrachten en 1 eindopdracht waren. Aangezien je voor een cursus Schrijven voor het Web zoveel mogelijk wil schrijven, had ik persoonlijk meer schrijfopdrachten willen doen. Tevens ontving ik geen feedback voor de eindopdracht, maar gold er een puntentelling waaraan ik wel of niet voldeed. Dergelijke feedback had, zeker voor een eindopdracht, geholpen te leren van eventuele fouten en van wat professionals anders hadden gedaan in mijn plaats. Wat weer bruikbaar is op professioneel vlak.
Over het algemeen ben ik tevreden over de opleiding, de communicatie met de LOI en de professionaliteit van de instelling.
Reactie LOI:
Beste mevrouw Goverts,
Hartelijk dank voor uw feedback. Ik zal de feedback doorgeven aan de studieleiding.
Mark, Loi webcare.