HBO Customer Expierence Manager
Ervaringen LOI
Studie is op zich interessant, wel ontzettend veel theoretisch leeswerk. Voor de rest is LOI een ontzettende slechte instantie waarbij ik bijna 3 x per met ze moet bellen om mijn modules goed afgewikkeld te krijgen. Uiteraard willen ze graag verlenging verkopen, maar als zij de zaken goed voor elkaar hebben, is dat op administratief gebied niet nodig. Modules zijn beoordeeld met een ruime voldoende, maar blijven open staan als zijnde niet afgerond. Telefonisch zijn na heel lang wachten 40 minuten, te bereiken om daarna opnieuw in de wacht te worden gezet voor 30 minuten. Op emails wordt pas na een week gereageerd met vaak een antwoord waar je niks aan hebt. Via de online campus kun je ook niets regelen, daar verwijzen ze je door naar de klantenservice. Lijkt dus een enorme administratieve puinhoop te zijn, die onder het van technische storingen worden afgedaan en het vanzelf goed komt.
Reactie LOI:
Beste Iris,
Wat vervelend om te vernemen om dat je tegen meerdere problemen oploopt bij jouw studie,
Mocht je op dit moment ergens tegen aan lopen, ontvang ik graag een mail via webcare@loi.nl zodat ik met je mee kan kijken en zien waarmee ik je kan helpen.
Mark, LOI Webcare