LOI

Maarten

Duurzaam bouwen

Ervaringen LOI

Ik wil graag mijn ervaring delen met LOI, omdat ik echt onder de indruk ben van hun onderwijsaanpak en de kwaliteit van de cursussen.

Allereerst was het inschrijvingsproces eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het team was zeer behulpzaam en beantwoordde al mijn vragen snel en grondig.

Wat LOI echt onderscheidt, is de flexibiliteit die ze bieden. Als werkende professional was het voor mij van groot belang om mijn studie in mijn eigen tempo te kunnen volgen. LOI biedt dit met hun online cursussen en studiemateriaal. Dit maakte het mogelijk om mijn baan te behouden terwijl ik aan mijn opleiding werkte.

De kwaliteit van het lesmateriaal was uitstekend.

Wat betreft de prijs-kwaliteitverhouding, vond ik LOI zeer redelijk geprijsd in vergelijking met andere opleidingsaanbieders.

Tot slot, LOI heeft mijn verwachtingen overtroffen en heeft me geholpen mijn carrière te bevorderen. Ik beveel LOI ten zeerste aan aan iedereen die flexibel en hoogwaardig onderwijs zoekt. Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring en kijk uit naar mijn volgende cursus bij LOI.

Reactie LOI:

Beste Maarten,
Wat fijn om te horen dat de opleiding jou zo goed beviel.
We zien jou natuurlijk ook graag terug bij een nieuwe opleiding.
Mark, LOI Webcare

Score voor LOI: 5/5