LOI

Rocco

Social work

Ervaringen LOI

Ik ben zelf gestopt met de opleiding en de rede daartoe is , omdat als ik een vraag had kreeg ik een week later antwoord, als ik een keer deed bellen kreeg ik iemand anders aan de telefoon dan degene die ik daadwerkelijk nodig had , en dan zeiden ze ja degene die u zoekt is heel druk en zal u in de loop van de week terug bellen.. daarna ben ik de opleiding gestopt met een betalingsregeling die ik per maand kon afbetalen met 50€, ik ben de laatste 50€ vergeten te betalen en kreeg meteen een “dreigement” zo voelde het voor mij, dat als ik binnen 2 dagen niet zou betalen dat ze het opleggen aan een deurwaarder.. echt lachwekkend, daarnaast hebben ze me geen een keer netjes gebeld om te vertellen dat ik nog 50€ moest betalen maar kreeg meteen de mail dat ik nog 2 dagen de tijd had. Ik persoonlijk raad niemand deze instantie aan ! Maar daar is natuurlijk iedereen vrij in.

Reactie LOI:

Beste Rocco,
Wat vervelend om te vernemen dat je gestopt bent omdat je na een week reactie kreeg. Ik begrijp jouw verbazing dat je gelijk een herinnering kreeg na het missen van een bedrag. Dat hoort niet te gebeuren. Excuses hiervoor.
Mark, LOI Webcare

Score voor LOI: 0.5/5