Lovz.nl

Alex Meijer

Wij hebben geboortekaartjes besteld via Lovz.nl. Het aanpassen van de door ons gekozen "template" ging zonder moeite en is gebruiksvriendelijk. Nadat de bestelling was geplaatst, kwamen wij erachter dat we een leesteken verkeerd hadden geplaatst. We hebben op een zondag een mail gestuurd met daarin de gewenste wijzigingen. Op zondag, binnen een half uur, kregen we een reactie met de oplossing dat de order is aangepast en kosteloos opnieuw is geplaatst. De dag erop kregen we de kaarten, maar helaas was het tekstueel nog iets niet in orde. We hebben het Serviceteam gebeld en binnen 5 minuten zijn telefonisch de fouten opnieuw aangepast. Er is wederom een nieuwe order aangemaakt en wederom kosteloos. DAT IS SERVICE! Niet alleen omdat het kosteloos was, maar ook de manier waarop we geholpen zijn. Zeker omdat we achteraf gezien zelf de fout gemaakt hebben. Lovz.nl gaat voor kwaliteit en een tevreden klant.

Klantvriendelijkheid, snelle reactie, kwaliteit, snelle levering, sterke klantenservice, betrokkenheid

Score voor Lovz.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Geboortekaartjes