Hele gemakkelijke manier om een leuk en origineel geboortekaartje te maken! De mogelijkheid om gratis een proefdruk te laten maken om zo te kunnen zien wat het resultaat gaat worden van jouw gemaakte creatie is echt super! Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen welk soort papier en envelop je er bij wilt. Prijzen zijn duidelijk! Levering hadden wij zowel met de proefdruk als de daadwerkelijke kaartjes de dag na bestelling binnen! Het bestelproces is simpel en overzichtelijk! En ook leuk dat een kaartje kregen met felicitaties van de geboorte van ons zoontje!
De mogelijkheid om geheel naar smaak de kaart zelf te ontwerpen en de keuze uit verschillende soorten papier en enveloppen is echt top!
Ongeacht dat er heel veel mogelijkheden zijn zou ik het toch fijn gevonden hebben om net wat meer keuze te hebben. Bijvoorbeeld nog meer afbeeldingen, figuurtjes, lettertypen, symbooltjes enz. Ook zou het fijn zijn geweest als er meer bewerkingen mogelijk waren. Bijvoorbeeld het vrij kunnen tekenen of draaien van objecten.