Lovz.nl

Dineke Verboom-Krijgsman

Je kan helemaal zelf kiezen hoe je het geboortekaartje wilt hebben. Kleur, lettertype, waar de tekst komt te staan, welk plaatje/figuur o.i.d je wilt. Kortom helemaal uniek

Onze zoon werd donderdagmiddag geboren we bestelden de kaartjes maar die werden zaterdagavond na half 6 pas bezorgd. Dat vonden we het enige nadeel vergeleken bij de drukker. Bij de drukker in het dorp bel je en kan je ze dezelfde dag nog ophalen en verzenden. Doordat er nu een weekend tussenzat (daar kunnen jullie natuurlijk ook niets aan doen)kregen de mensen op zn vroegst het kaartje dinsdag in huis. Dus onze tip lever sneller de kaartjes

Reactie Lovz.nl:

Beste,
Bedankt voor je review. Ik zie terug in het bestellingsoverzicht dat je de geboortekaarten hebt besteld vrijdagmiddag en je hebt ze zaterdag ontvangen! Dat is dus helemaal zoals wij dat aanbieden. Echter... wij zijn afhankelijk van Post.nl. Post.nl deelt zelf zijn route in, daar hebben wij echter geen invloed op. Je kaartjes dan zo laat ontvangen is inderdaad niet optimaal! Helaas komt dat voor.
Lisette Everaars | LOVZ

Score voor Lovz.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Geboortekaartjes