Snel verstuurd en vriendelijke medewerker. Alleen....tussen de middag niet telefonisch bereikbaar, verzendkosten á bijna €5 én retour ook nog eens €5 ! Koop je niets ben je dus sowieso bijna €10 kwijt ! Laatste minpunt : artikel werd in doos gestuurd maar om te retourneren mag er NIET op de doos geschreven worden. ...alleen... hoe weet post.nl dan waar het heen moet ? Buiten dat moet je vóór het retourneren éérst weer bellen (niet tussen de middag dus ;-) ) om een retour code op te vragen. Kortom... Ik persoonlijk vind dit niet persé van deze tijd.
Reactie Low Vision Shop:
Beste heer/mevrouw,
Verzendkosten van de bestelling worden altijd teruggeboekt. U betaalt dus enkel de retourkosten.
Wat betreft het schrijven op de doos geldt dit voor de productverpakking, niet voor de omdoos. Uiteraard dient er een etiket met het adres op de doos geplakt te worden, of in sommige gevallen, een adres op de doos geschreven te worden.
Het klopt overigens dat wij tussen 12:30 en 13:00 niet bereikbaar zijn. Wij hebben dit inmiddels vermeld op onze website.
Low Vision Shop