HB

Heel slecht, vooral de bezorging via GLS. Op donderdag besteld, zou op vrijdag binnen moeten komen. Op Track&Trace is het pakketje op de vrachtwagen geweest, maar nooit geprobeerd te bezorgen. In het weekend ook niets gekomen, terwijl op zondag het feestje was. Toen het te laat was, is op maandag GLS nog een keer langsgekomen - tenminste dat claimt een email die ze stuurden. We zouden niet thuis zijn geweest, terwijl de hele dag 3 volwassenen en 2 kinderen aanwezig waren. Hele slechte service en simpelweg voorliegen om dat te verbloemen. Daarbij een feestje minder leuk aangekleed, toch erg jammer!

Kan zijn dat GLS een ander bedrijf is dan MaakMijnKindBlij, en in de kleine lettertjes wordt vast de verantwoordelijkheid bij GLS gelegd, maar je moet je service-partners goed uitkiezen. Je bent uiteindelijk als MMKB verantwoordelijk voor de hele klanttevredenheid, dat kan je niet gaan afschuiven.

Leuke spullen, veel keus en een uitkomst als je kind een idool heeft.

Reactie Maakmijnkindblij:

Beste klant,
Nergens maar dan ook nergens op de website garanderen wij dat met de normale bezorgservice de volgende dag 100% zeker geleverd wordt.
Wilt u zekerheid kies dan voor de express zending met 100% zekerheid!
Het is dan eerlijk de schuld op ons of de pakketdienst te schuiven.
Uw kind is elk jaar op dezelfde dag jarig dus op tijd bestellen was een optie geweest als u niet voor €2,00 extra 100%zekerheid wenst te betalen.
Wij nemen elke klacht in behandeling en kijken hier scherp naar maar met deze onterechte klacht kunnen wij helaas niet veel.
Webcare Maakmijnkindblij.nl

Score voor Maakmijnkindblij: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee