chantal van zaelen

Een eerste en meteen een rampzalige ervaring!! Ik vroeg een retour aan voor mijn bestelling, met als gevolg: een medewerker( Wim ) die het nodig vond om bij de retourweigering suggestieve én foutieve opmerkingen te geven bv: " u hebt het dekbedovertrek al op het bed gelegd, u moet maar beter uitkijken als u een bestelling plaatst, en door uw schuld moet onze pakjesbezorger nu nog langskomen bij u, wat héél slecht is voor het milieu, én u brengt hem nog in gevaar omwille van COVID", enz... enz...Indien alle klanten die een retour vragen, zo'n wezenlijk gevaar zijn voor het milieu en voor de gezondheid van de pakjesbezorger, stel ik mij de vraag waarom het bedrijf toch nog retouraanvragen behandelt? Of gaat het hier enkel over een medewerker die duidelijk professioneel uiterst onbekwaam is, en na mijn klacht hierover " totaal niet weet hoe hij mij kan beledigd hebben" !! Kortom, voor mij zijn 2 zaken wel duidelijk: de medewerker Wim is duidelijk niet de juiste persoon om met klanten te communiceren, én mijn eerste ervaring met Maakmijnkind blij, zal meteen ook de laatste zijn! Ik heb het bedrijf uiteraard ook ten zeerste afgeraden aan iedereen in mijn omgeving en bij deze nu ook via deze feedback

geen opmerkingen

Reactie Maakmijnkindblij:

** Deze beoordeling heeft NIETS met onze website te maken ** Het betreft hier een externe beoordeling van een persoon die via het Bol.com platform een product heeft besteld en weer heeft geretourneerd en waarbij wij de retour TERECHT hebben geweigerd volgens het Platform Bol.com.
Als eigenaar handel ik persoonlijk al ruim 18 jaar alle klachten af en gezien de hoge klanttevredenheid score zowel bij de Feedback Company als de diverse verkoopplatformen kun je gerust zeggen dat onze klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.
Mevrouw stuurt een gekreukt dekbedovertrekovertrek retour vol met witte haren en een incomplete product verpakking en is dan boos dat wij deze niet retour nemen.
Uit dan verbale dreigingen en meld een dispuut aan bij Bol.com.
De retourvoorwaarden zijn duidelijk en worden ook benadrukt bij de retouraanmelding.
Schoon ongebruikt en inclusief complete originele product verpakking. Als je deze dan alsnog retourneert dan belast je inderdaad onnodig het milieu en stel je de bezorgers van de pakketdienst onnodig bloot aan de risico's van Covid.
Het dispuut bij Bol.com is gesloten en Bol.com heeft de volgende conclusie getrokken:
BMT: Het is inderdaad niet netjes retour gekomen en daarom terecht geweigerd.
VK moet het idd nog kosteloos terugsturen naar de klant, mocht dit nog niet zijn gebeurd.
tpwaha: Beste partner,
retour weigeren is inderdaad terecht. Hebben jullie, of gaan jullie het weer terug sturen naar de klant?
###
tpwaha: klacht is genoteerd, en nagekeken.
retour weigering was terecht.
pakket is weer terug bij de klant.
Sluiten.
###
Deze uitspraak is voor de klant schijnbaar niet duidelijk genoeg en uit ze haar ongenoegen in deze ongepaste beoordeling.
Deze bedrijf reactie is geschreven door de eigenaar van Maakmijnkindblij.nl

Score voor Maakmijnkindblij: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee