Een gevarieerd aanbod van maaltijden voor een goede prijs. Ik heb de maaltijden voor mijn moeder besteld (heb ze zelf niet geproefd, maar de maaltijden zagen er goed uit en roken lekker na opwarmen in de magnetron), en zij is er tevreden over.
We hebben een kleine eenvoudig te bedienen magnetron gekocht voor mijn moeder. De doorsnede van het draaiplateau is zo'n 25 cm. De maaltijden van maaltijdservice passen daar door de rechthoekige vorm van de verpakking helaas niet in; om een maaltijd te kunnen opwarmen moet alles eerst worden overgeschept naar een rond magnetronbord met deksel dat er wel in past (en daarna weer naar een gewoon bord). Is wat omslachtig, we hadden daar bij de aanschaf van de magnetron beter op moeten letten. De op de verpakking vermelde opwarmtijd klopt door het overhevelen naar een magnetronbord ook niet meer. Een oplossing zou zijn: maaltijden aanleveren in een ronde verpakking (vorm van een bord, vgl quiches, of pizza's), zodat ze ook in kleinere magnetrons in de oorspronkelijke verpakking opgewarmd kunnen worden.