Ik stop ermee.
ik had boontjes met aardappelpuree en ik meen kippenboutjes.
De jus hadden ze over de boontjes gegooid, een smurrie.
Ook de jus moet je in een apart bakje erbij doen.
Wie bepaalt dat ik alle jus wil, jullie?
De andere maaltijd was macaroni met een saus.
Die saus kwam uit een potje zo goor.
Gehakt????, kon ik niet vinden.
De keurslager hier in de buurt die heeft lekkere macaroni.
Laat die kok van jullie daar maar eens heen gaan, dan weet hij niet wat hem overkomt.
Ik ben er klaar mee.
Bezorging,
Ik had aangegeven dat ik het NIET voor 10.00 wou bezorgd hebben.
Wat gebeurde er?
Om 09.45uur stond hij al voor de deur.
Hij wist niks van mijn afspraak met jullie.
TRIEST.
ie boven
Reactie Maaltijdservice.nl:
Wat vervelend dat het niet in de smaak is gevallen, smaken verschillen natuurlijk maar wij doen ons uiterste best om de maaltijden voor iedereen zo smaakvol mogelijk te maken. Bij ons is het helaas niet mogelijk om de jus los te verpakken, maar het is wel iets wat we zullen gaan bespreken met de keuken.
Wat betreft de bezorging, wij leveren altijd tussen 8 en 13. Er is niet de mogelijkheid om op dit moment zelf een ander tijdstip te kiezen. De opmerking voor de bezorger is bedoeld om aan te geven dat de bel bijvoorbeeld stuk is, of als het even kan duren voordat u bij de voordeur bent. Vervelend als u dacht dat u hier zelf een tijdstip kon invoeren. We hebben hiervoor nu een extra tekst laten toevoegen bij het informatie-icoontje voor de opmerking van de bezorger. In de bevestigingsemail en op de bevestigingspagina staat altijd nog even genoteerd hoe laat wij langskomen én we sturen u nog een track en trace code zodat u de zending kunt volgen.
We vinden de feedback van onze klanten erg belangrijk. Onze klantenservice is altijd bereikbaar.