Goed. Wel 2 opmerkingen: 1. Ik zou toch willen dat de maaltijden ietwat meer gekruid zijn. Men hoeft er geen kilo's zout in te doen maar een beetje meer dan nu plus wat natuurlijke kruiden zou gewenst zijn. 2. Het komt voor dat ik een hele waslijst heb aangevinkt en als ik ga afrekenen blijkt dat een aantal keuzes niet houdbaar zijn tot de datum van gekozen aflevering. Dit bij de keuzelijst al aangeven zou wat werk besparen.
Het is prettig dat je al voor een hele week kunt bestellen. Dan hoef je maar één dag thuis te blijven voor de ontvangst.
Zie eerdere opmerkingen.
Reactie Maaltijdservice.nl:
Beste meneer Kuiper,
Bedankt voor uw recensie en verbeterpunten. Wat betreft het kruiden moeten we enigszins voorzichtig zijn aangezien we een divers klantenbestand hebben. Het is dan wat makkelijker om zelf toe te voegen in plaats van het eruit te halen ;)
De beschikbaarheid (wat u waarschijnlijk met houdbaarheid bedoelt) staat inderdaad niet in de rij met gerechten, maar wel op de pagina van elk gerecht zelf indien van toepassing. Misschien kunnen we hier wel verandering in aanbrengen, dank voor de tip!