Ziet U verbeterpunten ?
Meer duidelijkheid over verzendingskosten.
Het komt over dat u voor België geen verzendingskosten moeten betalen, voor NL vanaf €75.
IK heb 2 recente bestellingen gedaan, welswaar onder de € 75 maar moest telkens de verzendingskosten voor België betalen.
Het zou dus veel duidelijker zijn, aan te geven van wanneer er voor België WEL verzendingskosten zijn.
Indien ik gelijk heb , kan ik deze verzendingskosten recupereren.
Reactie Marcs-Golfshop:
U heeft inderdaad twee bestelling gedaan waarvoor dank.
Uw eerste bestelling (€ 24,95) deed u op maandag en werd door u betaald, inclusief verzendkosten. Deze zending werd u toegestuurd. De volgende dag deed u opnieuw een bestelling (€ 22,95) en deze werd ook door u betaald inclusief verzendkosten. Deze bestelling werd u als een aparte zending toegestuurd omdat de eerste bestelling van de dag voordien op dat moment al was verzonden, U heeft dus ook twee aparte pakketten ontvangen waarvoor helaas dan ook tweemaal verzendkosten in rekening werden gebracht (wij hebben ook twee aparte verzendingen moeten doen)
Als U beide retrievers tezamen besteld had, hadden we deze in één pakket verzonden met slechts eenmaal verzendkosten, we verzenden gratis vanaf een bestelling van € 75,-.