Ik heb 3 sterren gegeven voor de deskundigheid van de docent, zij gaf aan dat we de boeken niet nodig hadden (waarom betalen we er dan voor?) maar dat zij zelf oefeningen in E-connect zou zetten. Ik denk dat iedereen deze training/oefeningen zou kunnen geven, daar is geen communicatie achtergrond voor nodig. Ik heb de online leeromgeving 2 sterren gegeven omdat de lessen die toch al een heel laag tempo hadden veel werd verstoord door haperingen van geluid en beeld. Deelnemers moeten vaak uit- en inloggen om weer goede verbinding te hebben. Ik heb 1 ster gegeven voor het lesmateriaal omdat we dit dus in de lessen niet gebruikt hebben. Over het examen wil ik nog kwijt dat ik in theorie goed voorbereid was omdat ik vanuit het examenprogramma het boek toch heb gelezen over verschillende gesprekstechnieken/methoden. Ik kreeg echter als case een onderhandelingsgesprek, een gesprek waarbij je geen opbouw/structuur kunt aanhouden en het eigenlijk aankomt op overtuigingskracht. Dit is niet mijn sterke kant en hierin had ik ook niks aan de lessen of de theorie, waardoor ik een 6,5 heb gehaald.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Dank je wel voor het achterlaten van je review! Fijn dat je jouw feedback met ons deelt. We vinden het jammer om te lezen dat de opleiding niet op alle punten heeft aangesloten bij je verwachtingen. De ervaringen van onze studenten leert ons waar we kunnen verbeteren. We komen dan ook graag met je in gesprek om jouw ervaring samen door te spreken. We nemen binnenkort contact met je op!
Markus Verbeek Praehep

Score voor Markus Verbeek Praehep: 3/5