Overzichtelijke voorbereidingstijd, duidelijk geschreven boekje. Online leeromgeving: soms wat kleine probleempjes maar werd telkens goed opgelost. Sheets die gebruik werden tijdens de dag waren boeiend en sprekend. Omdat ik tot gen X behoor is het voor mij geen gesneden koek, en juist daarom wilde ik hier meer van weten, en dat is gelukt! Vooralsnog niet bruikbaar in mijn huidige functie, maar heel goed om te weten waar het in de toekomst naar toe gaat en hoe rollen zullen veranderen. Docent was top! Had alles in de gaten, liet iedereen aan het woord, en beschikt over zeer veel kennis maar kan dat in normale taal overbrengen. Knap ook hoe hij het toch interactief kon houden ook al hadden wij onze microfoons uit. De quiz was ook leuk! En heel fijn dat er met regelmaat gepauzeerd werd, en een ruime lunchpauze. Dat is wat we nodig hebben om scherp te blijven! Ik zou deze training iedereen aanraden.
Reactie Markus Verbeek Praehep:
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de opleiding, Linda! Dat is een mooi compliment voor onze docent. Bedankt voor het delen van je beoordeling!
Met vriendelijke groeten,
Markus Verbeek Praehep