Ricardo

Het is een zeer goede opleiding die heel praktijkgericht is. Voor mensen die al met belastingen en administratie werken zoals ik heeft het me veel opgeleverd. Hierdoor krijg ik ook meer verantwoordelijkheid toevertrouwd van mijn werkgever qua fiscale werkzaamheden. Het heeft me ook geleerd juridisch te denken (wat ook heel belangrijk in de adviespraktijk is) Zelf heb ik de dagvariant gevolgd en dat is toch wel pittig. Je krijgt ineens veel informatie, dus een goede voorbereiding helpt. In t vervolg zou ik misschien voor de avondvariant hebben gekozen omdat dit wat minder tegelijk is. Denk dat het dan ook beter blijft hangen.
De literatuur was voor de ene modules heel goed, zoals bij Juridische vaardigheden en Privaatrecht, maar bij de andere modules vond ik de literatuur veel te ingewikkeld en langdradig. Het zijn mooie boeken ter naslagwerk, maar niet om je voor te bereiden op examens of lessen. Soms zijn het dan ook tientallen bladzijdes die je moet lezen.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de opleiding en ik zou mijn vakgenoten deze opleiding zeker aanraden.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Bedankt voor je waardevolle feedback, Ricardo! We nemen je feedback betreffende het lesmateriaal met ons mee. Fijn te lezen dat je verder heel tevreden bent over de opleiding.
Met vriendelijke groeten,
Markus Verbeek Praehep