Een zeer nuttige opleiding, waarbij ik me dankzij de moduleopdrachten voor Big Data Analytics en Business Intelligence grondig heb kunnen verdiepen in de stof. Door de praktijkgerichte opdrachten heb ik niet alleen veel geleerd, maar ook een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan mijn organisatie. De module Management Accounting & Control voegde echter weinig toe aan mijn kennis, gezien mijn achtergrond in Bedrijfseconomie.
Reactie Markus Verbeek Praehep:
Beste Zeynel,
Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Het is fantastisch om te horen dat je zoveel hebt kunnen leren en een waardevolle bijdrage hebt kunnen leveren aan je organisatie dankzij de praktijkgerichte opdrachten in de modules Big Data Analytics en Business Intelligence.
We begrijpen dat de module Management Accounting & Control minder toevoegde aan je kennis, gezien je achtergrond in Bedrijfseconomie. We zullen je feedback zeker meenemen om onze opleidingen nog beter af te stemmen op de behoeften van onze deelnemers.
Jouw feedback is van groot belang voor ons en helpt ons om continu te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid en je mooie eindoordeel van 9/10.
Markus Verbeek Praehep