Dennis

I.v.m. gebrek aan animo geen les op locatie gehad, maar in de Virtual Classroom. Dit is enorm bevallen. Het is een leuke en interactieve leeromgeving met een goede docente. Veel lesstof kom je tegen in je werkorganisatie, wat het begrip van de financiële structuur binnen de organisatie vergroot.
Enorme tegenvaller was de kwaliteit van de leerboeken. Deze stonden vol met fouten. Voor een leerling zijn de leerboeken één van de grootste steunpilaren. Hierdoor is het essentieel dat deze correct zijn.

Reactie Markus Verbeek Praehep:

Beste Dennis,
Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback. Het is fijn om te horen dat de Virtual Classroom je goed is bevallen en dat je de leeromgeving als leuk en interactief hebt ervaren. We zijn blij dat de lesstof relevant was voor je werkorganisatie en je begrip van de financiële structuur heeft vergroot.
Het spijt ons te horen dat de kwaliteit van de leerboeken een tegenvaller was en dat deze vol fouten stonden. We begrijpen hoe belangrijk correcte leerboeken zijn voor je studie en zullen dit zeker intern bespreken om de kwaliteit van ons lesmateriaal te verbeteren.
Jouw feedback is van groot belang voor ons en helpt ons om onze opleidingen continu te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je openheid en je eindoordeel van 6/10.
Markus Verbeek Praehep

Score voor Markus Verbeek Praehep: 3/5