Henk Jansen

Ik vind Mascolori GEWELDIG. Ik ben groot fan. Ik ben Mascolorist

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Het aanbod verandert snel en ik heb gelukkig al veel kleuren in de collectie. Ik koop graag setjes: schoenen/riem/sokken. Ik merk af en toe dat er wel schoenen zijn maar geen bijpassende riem. Jammer (laat ikzelf online maken bij iTailor). Ik vind ook dat het aanbod van uni kleuren minder wordt (jammer) het lijkt of de Pepe Milaan uit de collectie is en Mascolori alleen nog maar hele drukke kleuren schoenen maakt (iets minder favoriet bij mij.

Ik vind (heb ik al eerder aangegeven) dat jullie in Amsterdam ECHT een vestiging moeten openen. Mascolori is geweldig 'online' maar de hybride variant (met een off line winkel) is nog véél leuker (en nodigt uit tot meer aankopen). Ik kreeg foto's toegestuurd van vrienden dat Mascolori in Maastricht ook in schappen ligt....

Succes!

Reactie Mascolori:

Beste Henk,
Dankjewel voor je uitgebreide review!
Momenteel krijgen we van bijna alle schoenen een bijpassende riem, m.u.v. de sneaker collectie. Soms word de riem alleen wat later geleverd omdat het leer naar verschillende fabrieken moet.
Qua dessins proberen we natuurlijk iedereen happy te maken, goed dat je het aangeeft, ik ga het zeker doorgeven aan de designers. Echter kiezen we momenteel wel vaker voor minder drukke en stijlvollere patronen dan in het verleden.
Wat betreft een winkel in Amsterdam heb je helemaal gelijk! Zoiets komt natuurlijk niet zomaar van de grond, maar we zijn ons aan het oriënteren over de mogelijkheden. Wie weet!

Score voor Mascolori: 5/5
Zou je Mascolori aanbevelen? Ja