Leuk, af en toe die schoenen door te kijken en dan te denken: ja, die schoen past mij.
Wat moet iedereen weten van Mascolori?
beter nadenken over materiaalgebruik en houdbaarheid van het product, dus. de laatste schoenen die ik kocht, een tropisch bloemenparadijs, is overtrokken met een uiterst goedkoop ogend, vies glimmend synthetisch hoesje van kunststof met die afbeelding erop. dat moet echt veel beter kunnen. en jullie zouden er spullen bij mee moeten leveren waarmee je de schoenen kunt onderhouden of retoucheren. als je reliëf of bloemen of whatever in het leer zelf aanbrengt, zal dat wellicht op de duur vervagen, maar kun je de schoen zelf nog steeds laten glanzen. voor wat ze waard zijn. en nu zijn ze niets waard.
Reactie Mascolori:
Bedankt voor je feedback. De oranje schoenen die je hebt gekocht stammen uit 2011. Inmiddels hebben we hard aan onze kwaliteit gewerkt. De bloemenschoenen die je hebt gekocht, zijn de goedkoopste die we hebben. Deze hebben een leren basis en komen uit Spanje en inderdaad een stoffen afwerking. Bij normaal gebruik kun je jaren met deze schoenen doen. In ieder geval, dank voor de feedback, we nemen het mee.