Matchu

V. Silva

Inmiddels heb ik de trampoline al 9 maanden. Een goed moment voor een review, naar mijn mening ipv na een weekje. Zowel mijn zoontje als ik gaan er zeer regelmatig op: de vering is nog altijd goed, maakt nog steeds vrijwel geen geluid als je erop springt en staat stevig op de grond. Voor het in elkaar zetten was wel een extra persoon voor nodig. De trampoline neemt niet teveel ruimte in beslag, maar goed, dat ligt ook aan de grootte van de ruimte. Het is wel makkelijk weg te zetten, bv onder het bed door gewoonweg de pootjes los te draaien en de stang los te schroeven, zo gedaan.
Het logo op het springgedeelte is ietwat vervaagd over de maanden heen, maar dat is normaal en ik stoor me er niet aan.

Voor de aanschaf heb ik op verschillende sites gekeken en eea vergeleken. De trampoline bij MatchySports sprak me het meest aan. Het is toch altijd een beetje gokken of het product voldoet aan de beschrijving en je verwachtingen.. Tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden over mijn aankoop.

Wat heb je besteld?

fitness trampoline PRO

Score voor MatchuSports: 5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Ja