Na 3 stoppogingen laatste jaren 2 Allen Car groepsessies heb ik medipro ingeschakeld. Eerste gesprek met coach voelde meteen goed en was effectief. Niet t verhaal waar veel stoppen met roken vertellen. Nee we zijn meteen terug gegaan naar t monent van de eerste sigaret😊 t waarom etc……..1 woord kwam eruit en ja ……..dat was voor mij meteen de trigger……….t past eigenlijk niet bij jou. (Zit natuurlijk mijn verhaal achter) Dit heeft mij meteen gepakt die ene zin. Heb coilitus ulrosa en roken is hier eigenlijk een goed medicijn voor en sinds ik rook nu 12 jaar “pas” is deze rustig. De coach wist t meteen waar ik t over had en beaamde dat en begreep de angst om te stoppen. De valkuilen, mijn voeding etc etc Dit was al t eerste gesprek zonder naar de klok te kijken. 2e gesprek stopdatum gesteld. 3e gesprek kort maar krachtig want t kwartje was gevallen bij me. Morgen mn 4 e gesprek en 4 weken gestopt met pleisters. Mijn man rookt ook maar ik heb er nu geen last van om t te zien of dat ik t ruikt, verbazingwekkend met de vorige stoppogingen van Allen Car daar bleef die sigaret heel de dag in mijn hoofd zitten. Dus we gaan ervoor. T zit tussen de oren zegt iedereen en dat is ook wel denk ik maar met medipro gaat t me nu wel lukken😁
Op alle terreinen deskundigheid