Dubbel zo duur dan concurrentie...!!! Is niet weinig...
De NADAL® COVID-19 antigeen-sneltest (verpakking 20 stuks) kost bij jullie liefst 389,00 euro (excl. BTW) terwijl dit bij Praxisdienst voor net hetzelfde product (zelfde fabrikant) aan SLECHTS 159,90 euro wordt verkocht.
Om de mensen enigszins nog een rad voor de ogen te draaien, verkopen jullie deze tests nu per 10 stuks en toch kosten deze nog steeds 195,95 euro (exl. BTW).
Persoonlijk plaats ik dit onder de noemer "plat profiteren van een situatie" waarbij winstbejag 200% prioritair is.
Als ik geen sterren zou kunnen geven in mijn eindoordeel, ik zou het onmiddellijk doen.
Reactie Medische Vakhandel:
Dank voor de review. Verkoopprijzen houden we zo marktconform mogelijk. Soms is dit lastig omdat deze producten betreffende de inkoopprijs elk moment sterk kunnen fluctueren. We waren als eerste met dit product en hadden een hoge inkoopprijs.
Er zijn zeer veel aanbieders op dit moment die materialen voor een absurd lage prijs aanbieden. Op het web wordt vaker gestunt met prijzen in het gevecht om de klant of om de markt te verstoren. Dit gebeurt terwijl ze niet of zeer beperkt kunnen leveren of proberen een alternatief aan te bieden waarvan bijvoorbeeld de werking niet getoetst is. We weten niet altijd welke tactiek de concurrent kiest.
Het is daarom voor ons ook ondoenlijk om op dergelijke uitwassen adequaat te reageren.