Ik heb voor de 1ste keer besteld, jammer vind ik dat ik een douchecabine heb besteld en eerst van tevoren telefonisch contact heb gehad met Marcel of er een stabilisatiestang er bij zat, omdat bij de omschrijving het er niet bij stond. Ik wilde namelijk een andere (merk)maar die was niet gelijk leverbaar en daar zat het er wel bij, dus zei hij die word so wie so standaard er bijgeleverd, maar uiteindelijk niet dus! Dan de het bedrijf dat het levert, Megadump Tiel besteed het dus uit, ik krijg op de dag dat het geleverd word een belletje van de chauffeur. Dat hij het niet kan vinden, maar nou blijkt dat de straat wel klopte maar de naam van wie het had besteld volgens hem niet klopte hij was op zoek naar Megadump, dan denk ik je levert voor Megadump en je moet het artikel naar de klant brengen. Hij was niet echt slim. Aangezien ik niet thuis was, maar mijn zoon, zei de chauffeur tegen mij laat je zoon maar naar de voren toekomen, hij woont in een app complex beg grond. Krijg ik later van mijn zoon te horen dat hij het voor het portiek heeft afgeleverd en hij kon het verder zelf maar uitzoeken hoe het bij hem kwam, want de chauffeur zei ik ben allen en het is niet mijn pakkie an.! ik heb er verder niet echt een melding van gemaakt, maar jullie vragen om een feedback en dit is wat wij mee gemaakt hebben!
wel klant vriendelijk aan de telefoon