Broek

Slecht; na een week nog steeds mijn bestelling niet ontvangen.

communiceren als er niet (op tijd) geleverd kan worden en/of andere bezorgdienst zoeken

Reactie Meijerink Schoenen:

Goedendag,
bedankt voor het geven van uw review, dit stellen we op prijs. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om de situatie toe te lichten
Het spijt mij dat u een aantal dagen voor niets thuis bent gebleven om uw bestelling in ontvangst te kunnen nemen. Onze bezorgdienst doet haar uiterste best alle pakketten zo snel en goed mogelijk af te leveren. Helaas lukt dit niet altijd, wat ik zie in de status van de levering is dat de chauffeur niet afdoende te tijd heeft gehad om zijn ronde af te maken.
De levering staat nu gepland voor deze middag, het tijdsblok is een indicatie. Uw pakket is al mee met de bezorger en op dit moment kan ik de levering voor vandaag niet meer tegenhouden. Hopelijk komen ze terwijl u nog wel thuis bent, zo niet dan ontvangt u een niet-thuis bericht. Aan de hand van dit bericht kunt u aangeven waar en wanneer u uw pakket wenst te ontvangen.
U geeft ons ook de minimale beoordeling omtrent het onderwerp "informatie op de website". Ik hoor graag van u wat u vindt dat er ontbreekt.
Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd en zie uw reactie graag tegemoet.
Jessica Visser
Team ecco-shop.nl

Score voor Meijerink Schoenen: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Eccco wandelschoenen