C

Klantenservice onder de maat. Te snel kapotte schoenen werden niet terug genomen noch een vergoeding voor reparatie of excuses. Klantonvriendelijke reactie alsof het mijn eigen schuld was. De groothandel gebeld. Het was niet mijn schuld maar Meijerink wilde
er niets van weten. Slechte communicatie. van kastje naar muur gestuurd. Koop er nooit meer schoeisel!

geen enkel.

klantvriendelijke service bieden !! En geld terug geven of vergoeding geven voor oorzaak aan schoenen die niet door mijzelf was veroorzaakt.

Reactie Meijerink Schoenen:

Goedemiddag,
We hebben met u uitvoerig contact gehad omtrent uw klacht omtrent uw aankoop in onze webwinkel. We proberen altijd om eventuele klachten en of problemen zo mogelijk op te lossen.
U heeft een klacht gemeld, ruimschoots, na de gestelde garantietermijn. Wij hebben u laten weten dat we om deze reden de klacht niet meer in behandeling kunnen nemen. Uw klacht hebben wij ook besproken met fabrikant en zij kwamen echt tot dezelfde conclusie.
Gelukkig heeft u uw schoenen kunnen laten maken door uw schoenmaker en kunt u deze gewoon weer dragen.
Op onze mededeling bent u heel boos geworden en heeft u meerdere keren niet zo netjes gereageerd. U slechte review zorgt er niet voor dat wij van mening gaan veranderen. Ik hoop dan ook dat u gewoon gaat genieten van uw schoenen.
Ik wens u een fijn weekend.
Jessica Visser
Team Meijerink Schoenen

Score voor Meijerink Schoenen: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
schoenen/ dames