Jan Breet

Ja ............. wat moet ik hier over vertellen. Het kan een zeer positief boek worden.
Na de bestelling bleken mijn bestelde schoen toch niet voorradig. wel kreeg ik een datum door dat ik ze thuis zou hebben. Klopte precies. Vanwege de carnaval in het zuiden was er iets vertraging. we konden ons geld terug krijgen of ...... even wachten. Ik koos met volle vertrouwen in het laatste even wachten. Na diverse prettige gezellige gesprekken was het afwachten op mijn Mephisto's maar ja daar kwam de post met een pakket met schoenen.
Bij het openen van de doos zag ik mijn mooie nieuwe schoenen. In de schoenen was het een ware gezellige verrassing voor ons. Chocolade paasseitjes, lekkere andere chocolade en overgebleven van carnaval een rol serpentines. GEWELDIGE SERVICE goed telefonisch contact en een plezierige afhandeling

eerlijkheid en goede service.

gewoon zo doorgaan

Reactie Merkschoenen.com:

Dag mijnheer Breet, dank voor uw hele mooie (uitgebreide) review.
Ik was een beetje positief verrast... Klopt inderdaad, het was carnaval, niet te diep in het glaasje gekeken, maar het paar was (tijdelijk) niet voorradig. Ik vertelde u zelf dat ze er wel voorradig waren, fout van mij, ik was de enige die met carnaval werkte, dus mijn fout. Gelukkig snel, en naar ik lees, goed kunnen herstellen/opgelost. We houden van eerlijk en goede service, dus we gaan zo door. Omdat het carnaval was hebben we inderdaad serpentines in de doos erbij gedaan en lekkere chocola. Inderdaad prettig gesprek en fijn dat u het ook sportief oppakte!
Graag tot een volgende keer.
Team merkschoenen.com

Score voor Merkschoenen.com: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Mephisto Cruiser