Goede ervaringen met het bedrijf.
Lage prijs en beschikbaarheid van grotere maten voor zelfde prijs.
Snellere verzending
Reactie Merkschoenen.com:
Dag mijnheer, dank voor uw review.
"Lage prijs en beschikbaarheid van grotere maten voor dezelfde prijs". Verbeterpunt: "snellere levering" Wij verzenden bijna alle pakketten op dezelfde werkdag. Uw bestelde de schoenen op zaterdag voor Pasen, dan kunnen wij geen schoenen verzenden omdat ze door pakketdiensten niet worden opgehaald, zondag en maandag was het Pasen, dus dan kan het ook niet. De eerste mogelijkheid is dus dinsdag, wat we ook hebben gedaan. Er is/was een technische IT storing bij PostNL (zie onderstaand bericht op hun site)
Dit staat op site PostNL vandaag 5/4/2018: Door een IT-storing kan een klein deel van de pakketten vandaag niet worden bezorgd. Houd uw track&trace informatie in de gaten. Excuses voor het ongemak.
U heeft al eerder een bestelling bij ons geplaatst, dus gelukkig weet u ook dat we normaal snel (de volgende werkdag) leveren. Dit is overmacht, hier kunnen wij helaas niets aan doen. Gelukkig bent u wel tevreden over alle andere dingen en zou u ons aanbevelen. Dank voor uw order en veel plezier met de fijne Mephisto schoenen.
Team merkschoenen.com