Teake Spinder

Top! Goede prijs en snelle levering!

Mooi assortiment, goede prijs en snel in huis.

Ik koop altijd Mephisto schoenen bij Merkschoenen en het zou prettig zijn wanneer je hier ook accessoires zoals veters of spray zou kunnen kopen.

Reactie Merkschoenen.com:

Dag mijnheer, dank voor uw hele mooie review.
"Top! Goede prijs en snelle levering! Sterke punten Mooi assortiment, goede prijs en snel in huis. Verbeterpunten of tips: Ik koop altijd Mephisto schoenen bij Merkschoenen.com en het zou prettig zijn wanneer je hier ook accessoires zoals veters of spray zou kunnen kopen".
Heel duidelijke review! Omdat wij alles gratis verzenden, plaatsen wij bewust helaas sommige producten (die we wel hebben) niet op de site. Stel we verkopen Mephisto veters voor €4,50 of een spuitbus voor €7,95 dan komen er zoveel verzendkosten en kosten voor "betalingsverkeer bij" (banken) dat het geld kost. Een spuitbus verzenden kost €7,25. (kan niet door een brievenbus) Wel, kunnen wij die eventueel bij bestelling schoenen in de doos doen. (dan zitten er geen extra kosten voor ons aan) Altijd even contact opnemen en kijken wat mogelijk is. Dank voor de review en graag tot een volgende bestelling.
Team merkschoenen.com

Score voor Merkschoenen.com: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Mephisto Bradley