Levering enzo was prima. Maar volgens mij komt het RVS 304 uit polen. Blijft een magneetje flink aan plakken. Ook flink betalen, maar lage kwaliteit krijgen. Graaiflatie heet dat. Na mail contact krijg ik geen antwoord op waarom het magnetisch is, alleen dat het RVS 304 is. Ja zal wel 304 zijn dan, met behoorlijke magnetische eigenschappen. Nou ja, weten we dat ook weer.
Levering
Reactie Metaalcenter.nl:
Bedankt voor uw review. Ik begrijp dat u teleurgesteld bent dat RVS304 soms licht magnetisch kan zijn. Hoewel het materiaal van nature niet-magnetisch is, kan onder bepaalde omstandigheden licht magnetisme optreden (bijvoorbeeld door het koud vervormen, dat bij het maken van kokers van toepassing is). Dit heeft geen negatieve invloed op de kwaliteit van het materiaal en is een normale eigenschap van dit soort profielen. Ook bij (dunne) koudgewalste RVS304 platen komt dit vaak voor.
Het heeft in ieder geval niets te maken met de herkomst of kwaliteit van het materiaal zelf.
Ik hoop dat ik hiermee uw zorgen heb kunnen wegnemen. Met vriendelijke groet, Metaalcenter.nl