Matig gevoel overgehouden na levering.
Beschrijf hier uw ervaring
Als eerste de slechte service van de chauffeur, ik was alleen thuis en hij nam niet eens de moeite om even te helpen die enorme platen 15 meter mee naar binnen te tillen. Daarbij weet ik niet hoe jullie het materiaal berekenen, maar het is echt veel te veel. Ik denk dat er minimaal €50,- bespaart had kunnen worden. Drie kwart zak glaswol weggegooid, 3 gipsplaten over, en een volle doos schroeven ( overigens is het handig om er in de toekomst pluggen bij te leveren voor montage in de muur ). Resultaat is prachtig, wandje staat als een dijk.
Reactie Metalstudwand.com:
Op onze site van metalstudwand.com vult u het aantal strekkende meters scheidingswand in. Op basis daarvan wordt er een materiaallijst getoond waar een rekenformule aan gekoppeld is.
De gipsplaten, isolatie en schroeven worden afgerond naar volle platen en pakken.
Dan wil het inderdaad weleens voorkomen dat van bv. 1 pk isolatie 45 mm met een pakinhoud van 11.34 m² er een aantal glaswolplaten over blijven. Dit geldt ook voor de schroeven. Deze worden op de site aangeboden per doos met een pakinhoud van 1000 st.
Goed om te weten dat het eindresultaat van de scheidingswand "prachtig"is.