Ik heb de relexfauteuil nog maar net. Ben nog wel wachtende op onderhoudsset voor het leer. Die hadden de afleveringsjongens niet bij zich, omdat ze een andere wagen hadden????? Zou nagestuurd worden!!!
Dus actie!
Overige opmerking is:bijgeleverd boekje handleiding staat boordevol schrijf c.q. drukfouten. Slechte controle voor het uiteindelijke drukwerk. De inhoud van het boekje belooft niet veel goeds bij eventuele klachten. De klant maakt de fout, zij kunnen absoluut geen fout maken. Ik hoop niet dat ik in een positie kom dat dit gaat gebeuren.
Wachtende op de onderhoudsset voor het leer, die mij is toegezegd door jullie verkoper.
Met vriendelijke groet
A.M.Kipmulder, Vendelier 51, Heelsum, 6866EP
Geeft voo
Reactie Meubelzorg:
Beste meneer Kipmulder,
Allereerst hartelijk dank voor uw review. Wij gaan meteen kijken naar de handleiding want dat is natuurlijk niet de bedoeling. Verder heeft u een ledersoort uitgekozen waarbij een ledersetje niet van toepassing is: het ledersoort Nappa dient af te worden genomen met gedestilleerd water en een niet te natte, schone doek.
Ik wens u nog een fijne dag toe en mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen!