L. van de Hel

Himolla senator werkt niet naar behoren
Stoel gekocht en geleverd op 21 september de man die de stoel bracht kon mijn niet vertellen hoe de bediening werkte. Ik kende de werking van een andere stoel maar deze werkte niet naar behoren omdat het geheugen niet goed werkt.Gebeld komt er een monteur op 12 oktober en die zij dat de afstandbediening kapot was.
Na een paar weken maar eens gebeld wat de stand van zaken was de afstandbediening was niet op voorraad heb toen de service dealer van deze stoel in Nederland gebeld en deze zij mij dat deze gewoon op voorraad was.
Meubelzorg staat gewoon te liegen om er vanaf te zijn en je aan het lijntje te houden.
service dealer vroeg mij om een paar gegevens van de stoel en de volgende dag kwamen ze een nieuwe afstand bediening aansluiten en het zelfde probleem toen box vervangen wat geen oplossing bracht nu komt met een nieuwe motor die de monteur van meubelservice niet bij zich had en de volgende dag geplaatst en nu werkt alles naar behoren binnen 3 dagen opgelost dit noemen we service en geen weken wachten van de leugens van meubelzorg.
Toen werd er gebeld door meubelzorg om deze review te verwijderen eerst bood men € 75 en even later € 100 waar ik niet op in ben gegaan even later weer gebeld door hun en nu bood men 2 jaar extra garantie ook niet op in gegaan.Daarna belt de directeur van meubelzorg Nederland en Belgie kreeg zijn 06 nummer en kon hem altijd bellen en de volgende dag zou er een monteur van meubelservice op de stoep staan en met 2 jaar extra garantie hier ben ik ook niet op ingegaan want ik zie dit als omkoping.
Zo zie je maar hoe meubelzorg met zijn klanten om gaat.

Score voor Meubelzorg: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Himolla senator 7161 relax fauteuil