Meubelzorg

Verkoop en bezorging goed maar o wee als de stoel kapot is (binnen de garantie). Na bellen duurt het anderhalve week voor ze komen. Moeten er onderdelen besteld worden….dat duurt 2 weken voor het geleverd wordt. Duurt het daarna weer meer dan een week voordat monteur komt. Blijkt niet het goede. Nu een motor besteld maar ook alweer 2 weken geleden. Bij bellen alleen maar het antwoord: we kunnen niet zeggen wanneer het geleverd wordt. We kunnen niet zeggen wanneer de monteur komt. U wordt vanzelf gebeld. Maar ze zeggen er niet bij hoe lang dat dan duurt.
Ondertussen is de stoel al anderhalve maand kapot. Meubelzorg: wat doen jullie een 92 jarige aan.

Reactie Meubelzorg:

Beste,
Wij hebben uw negatieve review gelezen en willen graag onze excuses aanbieden voor eventuele problemen die u heeft ervaren.
Wij hebben contact met u opgenomen, om verdere details te bespreken en een oplossing te vinden. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven ernaar om eventuele problemen op te lossen.
We kijken ernaar uit om van u te horen en hopen dat we snel een oplossing kunnen vinden.

Score voor Meubelzorg: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Opsta/relaxstoel