Fred Hughan

Op 22 april 2023 ben ik met mijn echtgenote bij meubelzorg Heerhugowaard langs geweest om te kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van relaxstoelen. Bij binnenkomst konden we gelijk de jassen uittrekken om diverse stoelen uit te proberen onder begeleiding van een jongeman. Na een rondje werd de vraag gesteld welke stoel onze voorkeur had. Het werd de Granada. We konden op de stoel zitten en de jongeman ging tegenover ons zitten met een plankje waarop een koopovereenkomst werd ingevuld en met de telefoon bij de hand. Hij kwam uit op een bedrag van 11637 euro en konden we een inruilkorting krijgen 1000 euro omdat het om 2 stoelen ging. Dit vonden we een bedrag waar we toch nog een bedenktijd nodig hadden en wilden erop terugkomen op koningsdag 27 april. De jongeman moest plotseling naar boven komen voor overleg met collega of chef wat het ook mag zijn. Hij kwam terug met het voorstel om het bedrag te verlagen tot 9673 euro met inruil . Hierop wilden we nog even bedenktijd en toen kwam de persoon van boven naar beneden en mengde zich bij het gesprek. Hij moest even een telefoontje plegen met iemand en liet ons horen wat deze te vertellen had en de prijs kon verder omlaag tot 7762 euro zonder inruil , maar wel dat er accu's werden bijgeleverd en dat de hoofdsteunen van beide stoelen elektrisch konden worden bediend. Hier zijn wij achteraf veel te snel op ingegaan en hebben de overeenkomst ondertekend , na ondertekening bedacht de jongeman opeens dat er een aanbetaling moest worden gedaan deze was eerst 1000 euro en die hebben we gepind toen kwam hij met de mededeling dat het 3881 euro moest zijn en of ik voor 25-04 dit zou kunnen doen en dit is gebeurt. Al met al een vrij opdringerige verkoopmethode zo niet een beetje als agressief ervaren. Achteraf denken we dat de jongeman de telefoon tijdens de hele sessie aan had staan en de persoon daar boven mee kon luisteren en ingrijpen zo nodig. Het liefst zou ik even de overeenkomst mee willen sturen om te laten zien hoe deze eruit ziet met veel kraswerk. De stoelen zijn afgeleverd en dat is wel goed gegaan en de kwaliteit zullen we in de toekomst moeten ervaren. Alleen bij de aflevering kregen we een soort instructieboekje met hoe we moeten omgaan met de stoelen . We kunnen de stoelen niet verplaatsen bij wijze van spreken dus zijn het niet alleen staop stoelen maar ook sta stil stoelen. De vraag is dan ook bij een eventuele verhuizing hoe dan ? Waarom geen prijskaartjes aan de stoelen hangen met de opties met prijslijst ? Mijn advies is dan ook ga maar naar een reguliere meubelzaak bij je in de buurt.

Score voor Meubelzorg: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
2 stoelen Granada