Ik heb hier een op maat gemaakte handmatig bedienbare fauteuil gekocht. Wanneer mijn vrouw de rugleuning met kracht naar achteren duwt, wordt zij direct weer naar voren gelanceerd. Ze kan dus niet naar achter leunen in de stoel. De reactie van Meubelzorg: "er is niets mis met stoel. Uw vrouw moet er maar aan wennen, uw vrouw heeft de kracht niet om de stoel te bedienen, uw vrouw weet niet om te gaan met de stoel, het is uw eigen keuze geweest om een handmatige stoel aan te schaffen." Er is blijkbaar kracht nodig om relaxt achterover te kunnen leunen in een relaxfauteuil van Meubelzorg. Elke aankoop is uiteindelijk je eigen keuze, maar je verwacht uiteraard een goed functionerend product te ontvangen. Meubelzorg komt ons op geen enkele manier tegemoet. Van hun motto wordt niets waar gemaakt. Wij gaan juridische stappen ondernemen.