Chris Scheipers

Een beetje overweldigend. Geen idee van inhoud en presentatie. Eindresultaat: toch de bestelbon ondertekend, zonder 100% te weten wat het allemaal inhield.
De folder geeft misleidende prijzen, want voor elk item komt er xxx euro bij. De basisprijs die vermeld wordt is blijkbaar voor een zetel zonder enige mogelijkheden. Toch tonen de foto's een 'relaxzetel'.
Ik wist dus niet van in het begin waar ik zou uitkomen in het totaal! Terwijl de prijzen niet echt laag zijn.
Er werd 'gezwaaid' met 5 jaar garantie. Die werd wel extra aangerekend; dit werd niet gezegd bij de bestelling.
Levering: correct verlopen. Men had wel gezegd na de middag; het was in de voormiddag. Ik was zelf niet thuis, maar wel in de buurt en dus gelukkig tijdig ter plaatse.
conclusie: wel tevreden met de zetels. Maar had graag vooraf geweten wat de basis kostprijs zou zijn en waarvoor die staat. Alle extra's is logisch dat je daarvoor dan ook extra betaalt. Maar als je een 'relaxzetel' koopt, verwacht je natuurlijk een basis relaxfunctie!

Reactie Meubelzorg:

Fijn te lezen dat u toch tevreden bent over de zetels.
Mocht u nog vragen hebben of wil u meer informatie, mag u ons zeker contacteren op het nummer 028 82 34 75. Dan helpen wij u graag verder!
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België

Score voor Meubelzorg: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
2x relaxzetel Blaize. 1x met kantelmotor. Hoofdste...