Mijn ervaring met dit bedrijf is wisselend hele positieve ervaring met het aanschaffen van mijn stoel hele enthousiaste verkoper maar de bezorging vond ik wat minder niet blije bezorgers voor mijn gevoel moesten ze de stoel brengen daar mag wel wat meer passie trots bij komen!! de stoel deed het niet meer ik terug naar de winkel om te vragen wat ik kon doen werd ik voor mijn gevoel neer gezet als een kleine jongen die niet goed had opgelet bij de koop van de stoel.
Dat irriteerde mij volledig waarop, ik zei 10 weken geleden heb ik deze stoel bij een andere collega gekocht en heb ik 2 uur allerlei informatie aangehoord over mijn nieuwe stoel mag ik dan wat vergeten!!! tevens kom ik speciaal naar Uw winkel terug om het te vragen!!! dan mag U mij wel wat klantvriendelijker te woord staan!!
Daarop kwam een andere verkoper die het gesprek over nam en die heeft mij keurig verteld hoe ik het probleem kon oplossen!!
Heel jammer dat deze ervaring met Uw bedrijf zo afliep en dan denk ik kopen we 2 stoelen en dan zo behandelen dat vind ik niet fijn!! Ik snap ook wel dat het probleem is om enthousiaste werknemers te vinden maar toch wil ik daar geen last van hebben.
Daarom vind ik het heel moeilijk de vraag of ik dit bedrijf zou aanbevelen!!! Ik zeg wel, Ja omdat de stoel echt perfect is
Reactie Meubelzorg:
Hartelijk dank voor uw review: wat vervelend om te lezen dat u de levering zo heeft ervaren.. uiteraard wel fijn om te horen dat de stoel perfect is! Mocht u vragen hebben staan wij altijd voor u klaar en kunt u contact opnemen met 085-065 5292.