Jessica

Ik wilde graag een aandenken aan mijn zwangere buik en aangezien ik niet van foto's van mezelf houd, heb ik besloten een beeldje te laten maken. Al voelde ik ook hiervoor een enorme drempel met het idee dat je naakt moet 'poseren'. Eenmaal in Zaandam waren de zenuwen echter snel weg. Leonie stelde me, met haar open en spontane manier van doen, meteen op mijn gemak. Ze liet me alle opties zien en besprak uitvoerig hoe het proces in zijn werk ging. Met het poseren voor de scan, heb ik me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Zelfs nog een tweede keer gestaan, omdat we niet tevreden waren over de positie van mijn hand bij de eerste scan. Daarna uitgebreid de scan bekeken om een idee te krijgen van hoe het er uit zal gaan zien. Met een tevreden en opgelucht gevoel weer in de auto naar huis gestapt, enorm blij dat ik de stap heb durven nemen.
Het uiteindelijke eindresultaat heb ik enorm veel plezier van, van dit aandenken aan deze bijzondere tijd. Ik zou het daarom aan elke zwangere mama aanraden.

Score voor Mijn Baby Buikje: 5/5
Zou je Mijn Baby Buikje aan andere mama's aanbevelen? Ja