We waren op zoek naar kant en klare Hedera schermen. Uiteindelijk bij MijnHedera uitgekomen. Om de schermen in het echt te zien op een zaterdag op de bonnefooi een keer naar Geldermalsen gereden. En alhoewel het eigenlijk een woonhuis is waar je alleen artikelen kunt afhalen nam men alle tijd om ons een scherm te laten zien en om ons alles te vertellen over het plaatsen van de schermen. Een later telefonisch contact was ook prima. De schermen om dinsdagavond besteld en donderdag werden zij reeds bezorgd. Precies binnen het tijdsframe wat we hadden doorgekregen. De 6 schermen zagen er prima uit al waren ze niet allemaal even dik begroeid. Er zat er zelfs eentje bij die een beetje kaal was op de onderste helft. Ik ga er maar vanuit dat dit vanzelf bijtrekt. Het netjes plaatsen van de schermen is nog wel aardig wat werk, maar is goed zelf te doen.