Ben teleurgesteld in dit bedrijf.
Heb een donkergrijze jaloezie besteld en krijg een muisgrijze geleverd, heb foto's hiervan opgestuurd en er wordt beslist dat er een nieuwe gestuurd moet worden omdat er een fout in de fabriek is gemaakt, echter krijgen we weer dezelfde kleur geleverd.
Dit is volgens hun standaard donkergrijs terwijl het plaatje op het scherm een heel andere kleur laat zien.
We hebben hierop gewezen maar ongelijk gekregen dus er moet betaald worden. Prima is gewoon het laatste wat bij jullie besteld gaat worden maar om nu, terwijl we hier correspondentie over hebben, meteen herinnerkosten in rekening te brengen vind ik niet netjes.
Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:
Beste Ben,
Wat spijtig om te lezen dat u teleurgesteld bent in onze service. Op een foto kan een kleur helaas altijd anders overkomen, daarom geven wij bij het bestelproces ook aan dat de kleuren kunnen afwijken en u gratis kleurstalen kan aanvragen om het materiaal en de kleur te kunnen zien.
Uiteraard had u geen herinneringskosten mogen ontvangen, helaas wisten wij hier niet van af. Ik heb direct contact opgenomen met Afterpay om dit recht te trekken en die kosten zullen terug geboekt worden.
Onze excuses voor het ongemak.