Mirjam Voerman

Nieuwe jas met als prijs €300 euro maar op een zaterdag dat er op alle winterjassen €50,- korting was gekocht dus €250,- betaald. Na 1 keer dragen bladderde en scheurde de hele jas. Ik koop er al meer dan twintig jaar tussen de €500 en €1000,- per jaar. Volgens de leverancier van deze jas (Geronimo) hadden ze al duizenden van deze jassen verkocht en nooit klachten ontvangen dus het lag aan de klant. Van De Belt kon dus niets betekenen maar ze waren zo genaamd heel coulant om op basis van mijn aankoopgeschiedenis toch een tegoedbon van €50 te geven. Alleen de €50,- korting had ik al gehad toen ik de jas kocht. Daarna met de jas naar een kledingherstel winkel gegaan. Deze gaven aan dat de stof van zeer slechte kwaliteit was. Als je met je vinger lichtjes op de stof drukte ontstonden er al scheuren. Kortom hele slechte kwaliteit en service en verschuilen achter de leverancier. De jas is weken opgestuurd geweest naar de leverancier en moest er steeds achteraan. Uiteindelijk na veel bellen en mailen weer naar de winkel. Daar uren staan wachten aan de balie. Jas was zoek, ze wisten van niks etc.

Mooi uitziende winkel

Klantenservice verbeteren

Score voor MijnModewereld.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Geronimo winterjas